Tafeltennis Nijmegen

  

Oud Papier Schema (OPA)

Hieronder vinden jullie het ophaalschema van het oud papier voor de periode 2017. Spelers tussen 18 en 60 jaar die NTTB competitie spelen, zijn door de ALV van Tafeltennis Nijmegen verplicht om één a twee keer per jaar oud papier op te halen. Het ophalen van oud papier levert TN op jaarbasis ongeveer € 2500,- op. Het is dus een substantiële inkomstenbron voor de vereniging! Personen die niet mee willen of kunnen doen aan het ophalen van oud papier betalen een toeslag van € 55,- per half jaar bovenop hun competitietoeslag.


Vanaf 2015 wordt het oud papier aangeboden in blauwe containers. Om met deze containers te mogen werken, moet iedereen vóór 1 januari 2017 een nieuwe training volgen. Informatie hierover wordt op korte termijn aan jullie beschikbaar gesteld. Verder zijn er door de DAR nieuwe hesjes en veiligheidsschoenen beschikbaar gesteld. Deze moeten worden gedragen tijdens het ophalen van oud papier. Vooralsnog zijn er alleen schoenen beschikbaar in maat 42 en groter (nieuwe schoenen in kleinere maten worden besteld). Mocht je een kleinere maat hebben, zorg er dan voor dat je wandelschoenen aantrekt.


Op de avond dat je moet lopen, word je om 17.55 uur verwacht bij de prof. Korsstraat in Nijmegen (tegenover de bowlingbaan aan de Heyendaalseweg). Er wordt met twee wagens van de DAR gereden, waardoor je in ongeveer 2 uur klaar bent. Één van de lopers wordt gevraagd vooraf de hesjes en de veiligheidsschoenen op te halen vanuit de bestuurskamer bij TN. Dit wordt aangegeven in een reminder die je enige tijd voordat je moet lopen ontvangt.


Er is voor gekozen om met vijf personen per avond te lopen. Er zijn minimaal vier personen nodig om oud papier op te halen, waardoor er wanneer er onverhoopt iemand niet aanwezig is, toch gewoon papier opgehaald kan worden. Personen die niet verschijnen op de avond dat zij zijn ingedeeld, krijgen een boete van € 100,- opgelegd (uiteraard niet wanneer er sprake is van overmacht).


Mocht je niet in staat zijn te lopen op de avond dat je staat ingepland, regel dan tijdig vervanging. Laat het mij dan ook even weten, zodat ik het overzicht behoud. Succes tijdens het lopen en alvast dank namens de gehele vereniging!


Met vriendelijke groet,

Jasper Rappoldt 
Coördinator Oud Papier Actie (OPA)
Tel. 06-40041109
E-mail: opa@tafeltennisnijmegen.nl


 OPHAALSCHEMA TWEEDE HELFT 2015

Datum

Leden                                                                                                  

Woensdag 5 juli 2017

Angele Stad, Coosje Holterman, Elke Janssen, Marije de Visser

Woensdag 2 augustus 2017

Dirk van Rijsingen, Jelco van Gunsven, Jeroen Potjens, Paul Henfling

Woensdag 6 september 2017

Peter Clijsters, Koert van Rijn, Stan Sengers, Thomas Derks

Woensdag 4 oktober 2017

Bram Hofstee, Fons van Workum, Martijn Wiltink, Max Plokker